مقایسه لوله ERW و EFW

تفاوت لوله درزدار EFW و ERW در کاربرد

دیگر تفاوت لوله‌های EFW و ERW در کاربردهای آن‌هاست. روش‌های تولید مختلف آن‌ها سبب می‌شود تا از لحاظ هزینه‌های تولید، استحکام، دوام و خواص دیگر با یکدیگر متفاوت باشند. هرچند هر دو نوع این لوله‌ها جزو پرکاربردترین لوله‌های استیل هستند. همانطور که گفتیم لوله‌های EFW دارای خواص مکانیکی بهتری نسبت به لوله‌های ERW هستند و می‌توانند در محیط‌های خورنده و تحت فشار عملکرد بهتری داشته باشند. کاربردهای این دو نوع لوله درزدار را می‌توان به صورت زیر خلاصه کرد:

لوله‌های ERW در لوله‌ کشی‌های معمول، سیستم‌های تهویه مطبوع، سیستم‌های اطفا حریق، کاربردهای تجاری، هواپیماها، راه آهن، خودروسازی، صنایع نفت و گاز و … مورد استفاده قرار می‌گیرند.
از طرف دیگر با توجه به اینکه لوله‌های EFW در کاربردهای دما و فشار بالا عملکرد بسیار خوبی دارند در صنایع پتروشیمی، نساجی، فرآوری مواد غذایی، فرآوری مواد شیمیایی و … مورد استفاده قرار می‌گیرند. این لوله‌ها نسبت به لوله‌های بدون درز مقرون به صرفه‌تر هستند چرا که فرآیند تولیدشان به مراتب کم هزینه‌تر است. همین عامل سبب می‌شود تا لوله‌های EFW با لوله‌های بدون درز نیز مقایسه شوند.

تفاوت لوله‌های ERW و EFW در مشخصات ابعادی

با توجه به کیفیت بهتر فرآیند جوشکاری EFW نسبت به ERW، ابعاد لوله‌ای که توسط این دو روش جوشکاری می‌شوند، نیز متفاوت است. لوله‌های ERW اغلب دارای قطر و ضخامت کمتری نسبت به لوله‌های EFW هستند. این عامل را می‌توان یکی از مهم‌ترین موارد تفاوت لوله‌های ERW و EFW دانست. قطر لوله‌های تولید شده به روش ERW اغلب در بازه 2/1 اینچ تا 48 اینچ است. این در حالی است که لوله‌های EFW در سایزهای کوچک تا سایزهای بزرگ و حدود 100 اینچ نیز تولید می‌شوند. همچنین ضخامت جداره لوله‌های ERW معمولاً نسبت به EFW معمولاً کمتر است.
بیشتر بخوانید : خواص ورق فلزی برجسته چیست؟
استانداردهای لوله ERW

یکی دیگر از مواردی که می‌توان در آنجا نیز تفاوت لوله‌های ERW و EFW را مشاهده کرد، استانداردهایی است که برای هرکدام از این لوله‌های تعریف شده است. استاندارد ASTM A178 درباره مشخصات لوله‌های جوشکاری شده به روش مقاومت الکتریکی یا ERW است که در دیگ‌های بخار و لوله‌های سوپر هیترها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این لوله‌ها اغلب از جنس‌های فولاد کربنی، استنلس استیل و فولادهای کربن-منگنز هستند. این لوله‌ها در رده 5 تا 160 تولید می‌شوند. نوع کاربری و فشار سیستم لوله کشی در انتخاب سایز لوله‌ها موثر است.

برای لوله‌های درز دار EFW، استانداردهای ASTM A672 و ASTM A691 مورد استفاده قرار می‌گیرند. استاندارد ASTM A672 مشخصات لوله‌های فولادی جوشکاری شده به روش EFW برای کاربری‌هایی با دمای متوسط و فشار بالاست و استاندارد ASTM A691 مشخصات لوله‌های فولاد کربنی و آلیاژی جوشکاری شده به روش EFW برای کاربردهایی با دما و فشار بالاست.

همانطور که گفتیم این لوله‌ها در سایزهای 8/1 تا 100 اینچ تولید می‌شوند. همچنین این لوله‌ها با رده 10، 40، 80 و 160 و حتی ضخامت‌های بیشتر نیز تولید می‌شوند. آلیاژهای مورد استفاده در این لوله‌ها اغلب آلیاژهای استنلس استیل، فولادهای کربنی و آلیاژهای پایه نیکل هستند. استفاده از این آلیاژها بر اساس شرایط کاربری تعیین می‌‌شود.

 

پروفیل استیل 304

لوله استیل 304

میلگرد استیل 304

نظر دهید

پاسخ دهید

مجموعه امید استیل در جهت واردات و تامین و توزیع پروفیل و لوله استیل ۳۰۴ جهت مصارف صنایع غذایی و دارویی و تجهیزات اشپزخانه و دکوراتیو قدم در این صنعت نهاده و همکاری‌های همه جانبه ای را با شرکت‌های متعدد در حوزه ساخت و تولید در دستور کار خود قرار داده است

ثبت سفارش و ارتباط با ما

برای مشاوره و ثبت سفارش می توانید به صورت تلفنی و یا حضوری با ما در تماس باشید…
آدرس: تهران، کیلومتر ۵ بزرگراه فتح،بازار فولاد استیل، بلوک ۲، پلاک ۹۰
شماره تماس:
۰۲۱-۶۶۳۹۱۹۲۰
۰۲۱-۶۶۳۹۲۰۲۱
۰۹۱۲۱۴۹۳۶۹۲

آدرس روی نقشه

ارتباط سریع با ما
مشاوه و ثبت سفارش
پاسخگویی و پشتیبانی 24 ساعته
امید استیل | انواع ورق، پروفیل استیل
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart